Во овој момент, на Македонски - Француски Речник има голем број на 20,846 зборови во македонски како 317,100 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го6,252,635 / изрази , меѓу 33,139 денес.
Тагови: Македонски - Француски речник,Македонски, Француски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Француски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionnaire-anglais-francais.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0144 / 0.0083 (21)
Вратете се на почетокот